Cafè d'Idees | Núria Marín: "Si el PSOE hagués governat el 2017 probablement no hi hauria polítics empresonats"
Cafè d'idees  Entrevista a Núria Marín, Alcaldessa de l'Hospitalet

Cafè d'Idees - Entrevista a Núria Marín, Alcaldessa de l'Hospitalet

Disponible hasta 21-02-2222

06/10/2020 00:30:38
Recomendado para mayores de 12 años
Entrevista a Núria Marín, Alcaldessa de l'Hospitalet Entrevista a Núria Marín, Alcaldessa de l'Hospitalet
Entrevista a Núria Marín, Alcaldessa de l'Hospitalet 00:30:38 06/10/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Núria Marín, Alcaldessa de l'Hospitalet i Presidenta de la Diputació de Barcelona, ha passat pel plató de "Cafè d'Idees" amb Gemma Nierga. Ha començat la conversa destacant que "qualsevol autoritat hauria de poder venir a Catalunya", i sobre la propera visita del rei Felip VI a Barcelona afirma que "respecta, però no comparteix" l'absència de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, als actes protocolaris amb el monarca. Troba que pot haver "una estratègia electoral" també en la negativa del President Aragonés.

Ha descartat que Salvador Illa pugui ser el candidat del PSC a les properes eleccions catalanes, ja que confirma que "Miquel Iceta és el candidat del partit"Defensa el pacte que el seu partit té amb JxCat a la diputació de Barcelona, i troba "injust" que Quim Torra censuri aquesta gestió conjunta.

S'ha mostrat convençuda que si el PSOE hagués governat Espanya l'any 2017, "probablement no hi hauria polítics empresonats". Ha definit el conflicte català com un "problema polític" on ha "faltat diàleg" per resoldre'l.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán