Blue zulu -  Egon Soda i La porta dels somnis -  27/05/2013
Blue Zulu  Blue zulu - Egon Soda i La porta dels somnis - 27/05/2013

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Egon Soda i La porta dels somnis. Hi ha poques bandes com els Egon Soda. Els...

27/05/2013 00:29:57
Recomendado para todos los públicos
Blue zulu -  Egon Soda i La porta dels somnis -  27/05/2013 Blue zulu -  Egon Soda i La porta dels somnis -  27/05/2013
Blue zulu - Egon Soda i La porta dels somnis - 27/05/2013 00:29:57 27/05/2013
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes dels Egon Soda i La porta dels somnis.

Hi ha poques bandes com els Egon Soda. Els seus quatre components formen o han format part d'altres bandes també rellevants. Una qüestió circumstancial més que per una voluntat expressa.

Aventures musicals a banda, aquests veterans de la música se la prenen amb calma. No demostren tenir massa pressa en editar els seus treballs. Han passat cinc anys de la publicació del primer. I diuen que ho fan perquè és la seva manera de funcionar, preservant per damunt de tot la seva amistat per a gestar música.

A "El hambre, el enfado y la respuesta" trobareu un conglomerat de sensacions, de versions electrificades. Un treball explosiu, quasi d'alliberament.

La Porta dels Somnis arriba al "Blue Zulu" per a defensar els temes del seu cinquè àlbum d'estudi: "Un far encès". Un treball eclèctic en la veu de la Virgínia Martínez i les guitarres dels germans Saltor.

En aquest disc, el grup es consolida i es reinventa. Sembla que ha arribat el seu millor moment en una continuació del seu anterior àlbum, "Aire Lliure".

Diuen que el títol del disc fa referència a una força interna capaç d'ajudar-nos a arribar a bon port en moments de boira, a superar-nos.

Ficha técnica
Dirigido por
Francesc M. López
Géneros
Música
Idiomas
Catalán