Blue zulu -  Delafé y Las Flores Azules i Margarett - 18/03/2013
Blue Zulu  Delafé y Las Flores Azules-Margaret

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes a Delafé y Las Flores Azules i Margarett. D'una banda, Delafé y Las Flores...

18/03/2013 00:29:44
Recomendado para todos los públicos
Delafé y Las Flores Azules-Margaret Delafé y Las Flores Azules-Margaret
Delafé y Las Flores Azules-Margaret 00:29:44 18/03/2013
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El programa "Blue Zulu" comptarà amb les actuacions i entrevistes a Delafé y Las Flores Azules i Margarett.

D'una banda, Delafé y Las Flores Azules, la banda liderada per l'Òscar D'Aniello i l'Helena Miquel, ens van oferir en primícia pel nostre programa la primera actuació pública del seu nou disc "De ti sin mi/De mi sin ti", interpretant els temes "De ti sin mi, De mi sin ti" i "La quimera que se avecina".

Aquest nou àlbum, té una peculiar presentació: dos discos amb 11 cançons cadascun que comparteixen lletra i numeració, però la música, els títols, la cadència i el ritme són diferents. D'aquesta manera n'obtenim 22 temes independents que ens permeten experimentar, com en un joc, quina és la cançó ideal per a escoltar en cada moment. Un cop més Delafé y las Flores Azules s'han tornat a reinventar.

Els Delafé y las Flores Azules han consolidat un estil propi i s'han convertit en una gran banda. Amb unes lletres que deixen un pòsit d'emocions entremesclades, en aquest nou treball discogràfic ens parlen del sentiment de pèrdua i de l'amor eteri.

I, per la seva part, els Margarett van interpretar els temes "Somnis de petit", "Causa-efecte" i "Si te'n vas", del seu primer disc "Somnis de petit". Un primer terball ple cançons que destaquen per la versatilitat de la veu amb la fluïdesa de les seves lletres i la frescor de les seves melodies.

Els Margarett van tenir un inici casual. Es van conèixer a través d'un anunci on es buscava un guitarra i un bateria. I després d'alguns reajustaments, van començar a defensar els seus temes en directe. El seu ha estat un viatge basat en la constància que ha anat donant forma a aquest projecte a través de diverses etapes.

Ficha técnica
Dirigido por
Francesc M. López
Géneros
Música
Idiomas
Catalán