Ara i aquí - Quin és el problema real de l'habitatge? - RTVE.es
Ara i aquí  Quin és el problema real de l'habitatge?

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en la problemàtica de l'habitatge. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda...

Disponible hasta 21-02-2222

15/06/2019 02:18:43
Quin és el problema real de l'habitatge? Quin és el problema real de l'habitatge?
Quin és el problema real de l'habitatge? 02:18:43 15/06/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en la problemàtica de l'habitatge. Carlos Fuentes s'endinsa en el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis.

La nova llei del l'habitatge mira de punxar la bombolla dels preus de lloguer, però hi ha moltes veus crítiques que consideren que pot tenir un efecte contrari. Són molts els motius que han disparat els preus de lloguer: molta demanda per poca oferta i pitjors condicions laborals, als que cal afegir altres problemàtiques.

Per analitzar el tema, Carlos Fuentes entrevista Daniel Esteve, president i fundador de l'empresa 'Desokupa', encarregada de fer desnonaments de pisos ocupats; Óscar Carod, advocat que ha negociat per desallotjar l'edifici ocupat a Gayarre 42, i Úrsula Garrido, que pertany al Sindicat de Llogateres.

Aquesta setmana 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb l'advocada Magda Oranich, el periodista i escriptor Víctor M. Amela, la política i sociòloga Mireia Vehí i l'economista Gonzalo Bernardos.

Ficha técnica
Dirigido por
Josep Ramon Lluch
Idiomas
Catalán