www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Estem preparats per la mort?

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Ara i aquí - Estem preparats per la mort?

27 oct. 2018

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en com afrontem la mort. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis del públic, cadascú d'ells amb la seva pròpia visió en funció de les seves pròpies creences i experiències.
La mort sempre planteja molts temors i tabús, alhora que deixa un buit insubstituïble.
Com convivim amb la mort? Estem preparats per afrontar-la? Com la superem? Com compartim el dol? Sigui la nostra pròpia mort o la de les persones més estimades, és tracta d'una frontera inevitable que cadascú viu amb la seva pròpia intensitat.
Per analitzar el tema, Carlos Fuentes entrevista els autors del llibre 'Fins aquí hem arribat', Amadeu Carbó i Jordi Cubillos, que narren què fem i com celebrem el darrer adéu amb un to distés. Fuentes també parla amb Albert Estrada, metge expert en criogenització que explicarà aquest procés de mantenir congelats als morts, a l'espera d'una cura per les malalties que van acabar amb la seva vida
A més, 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb l'escriptora i periodista Anna Grau, la psicòloga Elena Crespi, la política i escriptora Lidia Falcón i el periodista Melchor Miralles.

veure més sobre "Ara i aquí - Estem preparats per la mort?" veure menys sobre "Ara i aquí - Estem preparats per la mort?"
Programes complets (91)
Clips

Els últims 100 programes de Ara i aquí

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios