D'un temps, d'un país - La Diada de Sant Jordi 1979
D'un temps, d'un país  La Diada de Sant Jordi 1979

Parades de roses i llibres en la diada de Sant Jordi, sardanes i vianants gaudint de la festa, amb La Trinca, Mary Santpere, Pere Tapias i Antònia...

30/04/1979 00:26:12
Recomendado para mayores de 12 años
La Diada de Sant Jordi 1979 La Diada de Sant Jordi 1979
La Diada de Sant Jordi 1979 00:26:12 30/04/1979
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Documental del programa D'un temps, d'un país sobre la Diada de Sant Jordi. Els tres components de La Trinca fan acudits sobre de la festa. Imatges de Sant Jordi. (Falta imatge en un fragment). Declaracions del Gremi de Llibreters de Barcelona. Parades de llibres i roses. El cantant Pere Tapias i l'actriu Mary Santpere opinen sobre la festa. Collita i embalatge de roses. Exposició de roses a Palau de la Generalitat. El cardenal Narcís Jubany beneeix les flors. Antònia Macià rep les roses que li regalen les floristes. Lliurament dels Premis Sant Jordi de Cinematografia al Saló Verge de Montserrat de la Generalitat. Jorge Arandes, director de TVE Barcelona. La Cobla Mediterrània toca sardanes a la plaça de Sant Jaume, on molta gent balla. Mossos d'Esquadra de gal·la. Plaça Catalunya, Caravel·la Santa Maria al port.

Direcció de Francesc Rovira Beleta, guió d'Enric Josa, realització de Miquel Iglesias Bonns. Emès a la Segona cadena el 30/04/1979.

Ficha técnica
Dirigido por
Manuel Ibáñez Escofet, Francesc Rovira Beleta
Géneros
Archivo TVE
Idiomas
Catalán