Wonderland   Wonderland - 15 d'octubre 2013 15/10/2013 58:27

Al Wonderland d'avui dimarts parlarem de noms. Començarem amb "Los nombres muertos", el darrer llibre de l'escriptor Jesús Cañadas. El protagonista, Howard Phillips Lovecraft rep un curiós encàrrec: liderar una expedició per trobar Necronomicón, un escrit de màgia negra envoltat d'una sinistra llegenda, un llibre que no existeix, tot i que tothom es pensa que sí. Juntament amb els escriptors Frank Belknap Long i Robert Erwin Howard s'embarca en la recerca d'aquest llibre maleït. En l'aventura es creuaran personatge com Adolf Hitler, Fernando Pesoa o un jove Tolkien.

Seguidament, a PROPOSTES MERAVELLOSES, parlarem de l'acte inagural del Festival Barribrossa que es fa a L'Espai la Seca Brossa, amb la representació "Tres barcelonins d'adopció". L'edició d'enguany es centra en la figura de "Tres barcelonins d'adopció": l'escriptor Vicent Andrés Estrellés, el bailaor Vicente Escudero i l'actor i director teatral Salvador Tavora. Tots ells han desenvolupat part de la seva obra a la ciutat de Barcelona. Espectacles de dansa, teatre, poesía, homenatges i conferències són el gruix d'aquest festival que ens presentarà la Marta Orquin.

A Wonderlook, el Cinema Fantàstic i de terror guanya cada dia més adeptes. Ara és el protagonista del Festival de Cinema de Sitges, amb l'Anna Martínez hem seleccionat 4 de les moltes pel.lícules de terror que han impactat l'espectador: des de "Gabinete del Dr. Calligari", passant per "Psicosis", "El exorcista" i "Tiburón".

Finalment, a L'ART D'ESCRIURE, amb Jordi Muñoz i la Marta Luna, parlarem del Cinquè Congrès de literatura Infantil i Juvenil del què la Marta Luna n'és una de les coordinadores en tant que és professora de literatura de conte infantil a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

I escoltarem el relat guanyador d'aquesta setmana, "NO", de José Agustín Navarro.

Wonderland
Más opciones