Wonderland   Wonderland - 21/11/2020: Martí i Pol, Pau Casals i La Cubana 21/11/2020 57:06

Aquesta setmana, “Wonderland” vé carregat d’aniversaris i d’homenatges. Recordem, d’una banda, el poeta català més llegit, Miquel Martí i Pol, ara que tot just s’acaba de cumplir el 17è aniversari de la seva mort. Ens capbussem a l’arxiu sonor de Ràdio 4, per rescatar alguns dels seus poemes. I amb el Jordi Corominas repassem la figura i l’obra d’aquest “poeta del poble”.

El segon homenatge és a un altre català universal, el músic Pau Casals. Tot just se celebra el centenari del primer concert de l’Orquestra Pau Casals al Palau de la Música Catalana, l’excusa perfecta perquè el Pep Gorgori ens acosti al mestre català.

Celebrem també els 40 anys de La Cubana. La Margaret Rius s’ha desplaçat fins al seu quarter general, el seu cau creatiu, per felicitar-los i per veure sobre el terreny com estan vivint aquesta situació estranya per a tots, en general, però per a la Cultura i l’espectacle, en particular.

I a “La Taula del Rei Salomó”, la Cristina Hernández conversa amb l’historiador José Enrique Ruiz-Domènec, autor de l’assaig “L’endemà de les grans epidèmies. De la pesta bubònica al coronavirus”.

Wonderland
Más opciones