Wonderland   Wonderland - 7 novembre 2020: Metanoia i resiliència 07/11/2020 57:17

Aquesta setmana, a WONDERLAND, parlem de “metanoia” i “resiliència”. Conceptes que hem conegut fa relativament poc, i que tenen a veure amb el “Tot anirà bé” o el “Sortirem més forts”, que tant hem dit últimament. Ens hi acostem amb l’ajuda de Rafael Rodríguez-Ponga i Marcin Kazmierczak, rector i professor de la Universitat Abat Oliba CEU, que han participat en l’elaboració del llibre “Pandèmia i resiliència: aportacions acadèmiques en temps de crisi”. Un llibre de reflexió des de diferents òptiques, com ara la Literatura i la Lingüística. 

Com ens ha enriquit el llenguatge la pandèmia i una relectura dels clàssics en clau de metanoia, és a dir, transformar un fet desgraciat en una oportunitat de canvi i millora. Aquest ha estat el repte aquesta setmana; som conscients que no els ho hem posat fàcil als nostres col.labordors Jordi Corominas i Pep Gorgori, però han passat l’examen amb nota.

Amb la Margaret Rius, ens fem ressó de la crisi que està travessant el món de la Cultura, en concret, el Teatre, a causa de les mesures anti-Covid. En parlem amb els vice-presidents d’Adetca, Toni Albadalejo i M. Josep Balañà.

I la Cristina Hernández entrevista l’experta en “consciència corporal” Adela Romero, que ens explica els beneficis de caminar conscientment, tota una experiència transformadora.

Wonderland
Más opciones