Wonderland   Wonderland - 4 de juny 2013 04/06/2013 53:09

ENTREVISTA: DOCUMENTAL DEL MES: LA XARXA. CAÇADORS DE CORRUPCIÓ. Laia Aubia, coordinadora Documental del mes. Per frenar la corrupció al món la magistrada noruega Eva Joly va crear l'any 2005 La Xarxa, un grup de fiscals i investigadors internacionals, "caçadors de corrupció". Es troben cada sis mesos per donar-se suport mútuament i desenvolupar plegats les millors estratègies per a cada cas. I cerquen eines noves per lluitar contra la corrupció. Tot plegat, el què que reflecteix el Documental del Mes 'La Xarxa'. Caçadors de corrupció". L'estrenen el proper dijous 6 a les 20.15 als Cinemes Méliès de Barcelona, amb la presència de la directora Hege Dehli..

REPORTATGE FESTIVAL GREC. plegar esforços és una bona forma de lluitar contra les forces dolentes. Els Catarres i Els Comediants seran dos dels molts protagonistes de la festa d'apertura gratuïta el proper 30 de juny del Festival del Grec que oferirà enguany 79 propostes de teatre, dança música i circ, són algunes del es propostes d'enguany, que ens perfila la Marta Orquin

REPORTATGE CIRC ATENEU POPULAR NOU BARRIS: Una forma de combatre la llavor de la corrupció és l'educació.

Hi ha arts culturals que poden ser terapeutiques com les del circ.

Trapezis, malabars, equilibris i una escenografia que transporten a un altre món...el circ ofereix una experiència que va molt més enllà creant pura màgia sota una carpa. Aquesta màgia cobreix Catalunya des de Reus, que s'ha convertit en un punt de referència internacional gràcies a la fira del Circ Trapezi, passant pel Montseny amb el Festival Circ Cric, fins arribar a Figueres on es fa l'única mostra internacional de circ del territori. Però molt a prop nostre hi ha fàbriques d'aquesta màgia a petita escala. L'Ateneu Popular NouBarris de Barcelona, porta més de 40 anys apostant per fer arribar aquest art als més petits. La Carlota Alegre així ho ha copçat.

REPORTATGE EXPOSICIÓ MUSEU PICASSO "JO PICASSO. AUTORETRATS".Es difícil que els qui s'amaguen al darrere de la corrupció s'autoinculpin i facin el seu propi autoretrat.Aquesta tècnica pictòrica diu molt de la vida del retratat. Per això us proposem una visita al Museu Picasso de Barcelona que acull la primera retrospectiva monogràfica internacional dedicada a l'autoretrat de Picasso. La mostra recull un total de 90 autoretrats que l'artista va pintar al llarg de la seva vida des dels 13 fins als 91 anys, sota el títol de 'Yo Picasso. Autoretrats', que ens mostra la Montse Soto

SECCIÓ L'ART D'ESCRIURE L'època dels perquès no s'acaba a la infantesa. Sinó que ens acompanya al llarg de la nostra vida. eN EL MÓN LITERARI ELS PERQUÈS EN SÓN UNa peça clau fins a preguntar-nos per què escrivim? Ens treurà de dubtes Jordi Muñoz, director de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. I escoltarem el relat guanyador d'avui: "De los infinitos matices tonales del color lodo", de Francesc Lopez.

De los infinitos matices tonales del color lodo

Simone es un desertor atípico. Corre de noche, con su guerrera azul teñida de fango, hacia la trinchera enemiga. Su estrépito le delata. Es en mitad de la tierra de nadie, sembrada por igual de uniformes azules y verde color barro, dónde Simone se cruza con Armand y su casaca verde. Le oye repetir una palabra ininteligible, pero que suena similar a la que él lleva rato paladeando. Congelados, frente a frente, aún les da tiempo a sincronizarlas en un mantra mudo 'libertà, liberté', antes de que una bala perdida los entierre por siempre en el lodo de la historia.

Wonderland
Más opciones