Wonderland Ràdio 4

Wonderland

Dissabte i diumenge de 15.00 a 16.00 hores. Dilluns de 01.00 a 02.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Wonderland - 6 de desembre 2014

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Wonderland - Entrevista a Miquel Murga 'T'estimo però no tant'. L'Art d'Escriure: Estil directe o indirecte?. Vessant antropològica i cultural del porc

06 des. 2014

Entrevista: Miquel Murga, director de l’obra “T’estimo però no tant”, al Teatre Gaudí. També ens acompanyen els dos protagonistas masculins, Ferran Castells i Josep Linuesa. Podeu gaudir d’aquesta peça teatral durant tot el desembre i el gener. 

L’Art d’Escriure: Estil directe o indirecte? Què us agrada més, relatistes? Quan fem servir l'un o l'altre? Dissabte, a L'Art d'Escriure, en parlem amb Paco Antúnez, professor de l'Escola d'Escriptura parlarem sobre això i també sobre la distància narrativa. El relat guanyador de la setmana és “Tempus fugit”, d’Esperanza Temprano. 

L’Hora del Te: El porc és una font d'aliment molt popular a Espanya. Però també ha estat protagonista en la literatura, la pintura, el cinema o el teatre. Dissabte, amb Carmen Alcaraz, parlarem de la seva vessant antropològica i cultural.

veure més sobre "Wonderland - Entrevista a Miquel Murga 'T'estimo però no tant'. L'Art d'Escriure: Estil directe o indirecte?. Vessant antropològica i cultural del porc" veure menys sobre "Wonderland - Entrevista a Miquel Murga 'T'estimo però no tant'. L'Art d'Escriure: Estil directe o indirecte?. Vessant antropològica i cultural del porc"

Els últims 1.268 programes de Wonderland

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios