Wonderland   Wonderland - 13 de maig 2013 13/05/2013 52:19

RECREO: L'espectacle del Teatre Akadèmia que es podrà veure fins al 2 de juny, planteja la distància entre els somnis d'infantesa i la realitat de l'edat adulta a través del retrobament d'uns antics companys d'escola. Entrevistarem a l'autor, l'actor i dramaturg Manuel Veiga, Amb aquesta comèdia va guanyar el Premi SGAE 1997. I també parlarem amb el director, Boris Rotenstein, format a l'URSS. Aquest autor i director va començar la seva trajectòria al cinema i a la televisió. La censura no va permetre que les seves pel.lícules arribessin al públic. Els seus treballs tenien resultats contradictoris: interès del públic i hostiltiat per part de la cultura "oficial" soviètica. Ara diu que aquí pot expressar-se amb total llibretat, com ha pogut fer amb aquesta obra.

REPORTATGE FESTIVAL DE PERALADA.La infantesa ens porta sensacions de felicitat, de descobriments perquè allà es couen les emocions i els records intensos. Com els que ha viscut durant 27 anys el Festival Castell de Peralada. El fotògraf Eddy Kelele va fotografiar ara fa dos anys les intimitats i les interioritats del festival. Allò que el públic no veu quan assisteix al festival i alguns dels moments màgics. Aquesta tarda, al Jardí palau Robert de Barcelona presenten el llibre 'Festival Castell de Peralada: escenari de les emocions' i també l'exposició Emocions que podrem veure fins el 26 de maig quan marxarà cap a Figueres i més tard als Jardins del Castell de Peralada. Serà a les dates del Festival del què Agnés Batlle en destaca algun dels artistes claus del cartell d'enguany

L'HORA DEL TE, amb Carmen Alcaraz: De petits, a l'hora del pati aprofitavem per fer algunes passejades culturals. Avui, com si estiguessim a l'hora de l'esbarjo faram una passejada cultural i gastronòmica pel Barri de ciutat Vella, de Barcelona.

AIXÒ ÉS ART?, amb Pilar Sampietro.: Durant molts anys, el treball de la dona al sí de la família estava contemplat més una diversió, un esbarjo que no pas una feina valorada. Què passava amb les dones dels pintors, escultors, dibuixants? Les dones que estan al costat dels artistes fent-lis suport, i a vegades, també la feina.

Wonderland
Más opciones