Wonderland   Centenari Delibes 24/10/2020 55:46

A “Wonderland” ens sumem a la celebració del Centenari del naixement de l’escriptor Miguel Delibes, amb una aproximació a la seva figura i la seva obra. Premis com el Cervantes, el Nacional de Literatura, el Príncipe de Asturias i el Ciutat de Barcelona avalen la seva trajectòria, que ens deixa títols com “El hereje”, “El camino”, “Cinco horas con Mario” o “Los santos inocentes”.

Amb el Jordi Corominas, explorem la connexió catalana de Delibes, que passa inexorablement per Josep Pla i l’editorial Destino, que li va concedir el Premi Nadal per la seva primera novel.la, “La sombra del ciprés es alargada”.

A la segona hora del programa, el Pep Gorgori repassa l’òpera “Don Giovanni”, de Mozart, que des d’aquest cap de setmana es representa al Gran Teatre del Liceu.

Amb la Margaret Rius, anem al teatre, a l’Aquitània, que ha estrenat la segona part de “Smiley”. Ara, “Després de l’amor”. Ens expliquen l’obra el seu autor i director, Guillem Clúa, i els actors protagonistes, Ramón Pujol i Albert Triola.

I la Cristina Hernàndez, a “La taula del Rei Salomó”, entrevista Àngels Carabí, investigdora sobre gènere i sexualitat.

Wonderland
Más opciones