Wonderland   Wonderland - 28 d'octubre 2013 28/10/2013 58:13

Al Wonderland d'avui rebrem a l'escriptora Muriel Villanueva que ve a presentar-nos la seva darrera novel.la 'Motril 86'. Guardonada amb el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, per 'La Gatera', l'escriptora Valenciana ve a parlar-nos de del seu llibre més autobiogràfic, on narra l'història d'una nena de deu anys que marxa de vacances a Andalusía amb les seves mares als anys 80.

A PROPOSTES MERAVELLOSES, l'Agnès Batllé ens porta a l'exposició 'Viatge a través del blau, la vida' del Museu Picasso. Una col.lecció on s'ha volgut estudiar a Picasso a través de la ciència i la tecnología, on podrem entendre quin era el procès creatiu picassià.

A L'HORA DEL TE, la Carmen Alcaraz ens parlarà de la relació que hi ha entre les bruixes, la màgia i la gastronomía aprofitant que s'aproxima la nit de Tots Sants. Ens farà un tast d'ingredients, receptes, encanteris i llegendes de ficció i reals que ens seràn indispensables per passar una bona nit de Halloween.

A AIXÒ ÉS ART? La Pilar Sampietro ens porta les troballes artístiques d'aquesta setmana. Veteranes o nounates, parlarà de propostes artístiques o projectes on hi predomina el vigor de la creativitat i la reinvenció.

Wonderland
Más opciones