Wonderland   Wonderland - 25 de setembre de 2016 25/09/2016 55:27

Els ulls de Minerva", amb Mònica Miró, agafarem com a pretext els ulls des del punt de vista simbòlic, mític i ritual per parlar de la història curiosa d'algunes paraules, com ara "fascinar, "inocular", "contemplar", "inaugurar"...Parlarem també de mirades com les de la Gorgona-Medusa o d'Argos, el gegant de cent ulls, o de Janus, deu de les portes (que dóna nom al mes de gener: el déu que mira a banda i banda); de la interpretació dels senyals a través de la vista, de la mirada especial dels endevins cecs, Tirèsies, per exemple.

"Wondergrama", amb Pep Gorgori: Aquesta setmana, el Museu de la Música ha inaugurat una exposició interactiva i digital que ens apropa a la història de la guitarra, un instrument amb moltíssima història. Guitar ON/OFF s'ha pogut veure a la Cité de la Musique de París. Fer-la a Barcelona era indispensable, perquè el nostre museu de la música té una col.lecció de 300 guitarres que està considerada entre les millors del món.

"El Laberint", amb Jordi Corominas. Quan fem les coses perquè volem no ens costen, però tot acte forçós es torna desagradable, com alguns dels escriptors protagonistes de la secció d'avui.

Wonderland
Más opciones