Wonderland   Wonderland - 28 de febrer 2015 28/02/2015 55:33

Reportage: Comencem el Wonderland parlant de teatre. El teatre Versus de Barcelona acull l'obra "Cloaca", del director Óscar Molina. Els actors principals són Miquel Sitjar, Xavi Casan, Ramón Godino, Pep Papell i Konstantina Titkova. Abans de començar aquest projecte de Molina, ja tenia banda sonora. La Wilson Band actua a l'avant-sala del teatre cada dissabte, just abans de començar l'espectacle teatral. 

L'Art d'Escriure: Què és exactament l'ofici de la paraula? Quines són les eines narratives? Jordi Muñoz ens parla de la funció de les Escoles d'Escriptura. Fem una reflexió sobre el món de l'escriptura als Estats Units i a Anglaterra, on escriure formava part d'una assignatura universitària. El relat guanyador d'aquesta setmana és "El mundo de mis manos", de Lola Sanabria. Els finalsites són: "La brevedad del paraiso", de Maria Sergia Martín (Towanda); "Por ella", de Sandra Sánchez González; !Qué clase de circo es este", de Lorenzo David Rubio; "Spanish Method", d'Ana Lopez i "Gatofia", de Juancho Plaza.

L'Hora del Te: Amb Carmen Alcaraz aquesta setmana parlem de la Quaresma i la importància del número 40. Per què és un període de 40 dies? Quan comença i quan acaba?

Wonderland
Más opciones