Wonderland Ràdio 4

Wonderland

Dissabte de 15.00 a 17.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Wonderland - 28 de febrer 2015

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Wonderland - 'Cloaca' del director Óscar Molina. Ofici de la paraula. L'art d'Escriure. Parlem de la Quaresma

28 feb. 2015

Reportage: Comencem el Wonderland parlant de teatre. El teatre Versus de Barcelona acull l'obra "Cloaca", del director Óscar Molina. Els actors principals són Miquel Sitjar, Xavi Casan, Ramón Godino, Pep Papell i Konstantina Titkova. Abans de començar aquest projecte de Molina, ja tenia banda sonora. La Wilson Band actua a l'avant-sala del teatre cada dissabte, just abans de començar l'espectacle teatral. 

L'Art d'Escriure: Què és exactament l'ofici de la paraula? Quines són les eines narratives? Jordi Muñoz ens parla de la funció de les Escoles d'Escriptura. Fem una reflexió sobre el món de l'escriptura als Estats Units i a Anglaterra, on escriure formava part d'una assignatura universitària. El relat guanyador d'aquesta setmana és "El mundo de mis manos", de Lola Sanabria. Els finalsites són: "La brevedad del paraiso", de Maria Sergia Martín (Towanda); "Por ella", de Sandra Sánchez González; !Qué clase de circo es este", de Lorenzo David Rubio; "Spanish Method", d'Ana Lopez i "Gatofia", de Juancho Plaza.

L'Hora del Te: Amb Carmen Alcaraz aquesta setmana parlem de la Quaresma i la importància del número 40. Per què és un període de 40 dies? Quan comença i quan acaba?

veure més sobre "Wonderland - 'Cloaca' del director Óscar Molina. Ofici de la paraula. L'art d'Escriure. Parlem de la Quaresma" veure menys sobre "Wonderland - 'Cloaca' del director Óscar Molina. Ofici de la paraula. L'art d'Escriure. Parlem de la Quaresma"

Els últims 1.360 programes de Wonderland

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios