Wonderland   Wonderland - Teatres de proximitat 19/12/2020 23:11

10 teatres de proximitat de Barcelona han posat en marxa una iniciativa conjunt per oferir al públic un abonament de temporada per descobrir les nostres programacions. Són l’Antic Teatre, La Badabadoc, La Gleva, El Maldà, la Sala Àtrium, la Sala Fènix, la Sala Flyhard, la Sala Versus Glòries, el Teatre Akadèmia i el Teatre TantarantanaFerran Murillo, director del Teatre Tantarantana i membre de la junta directiva d’ADETCA, l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya, ens explica com funciona l'abonament, amb el qual aquests dies també es pot accedir al Tantarantana per veure-hi "La jove esposa", l’adaptació teatral de la novel·la de l’autor italià Alessandro Baricco que ha fet la companyia l'El·lida.

A la Sala Versus Glòries hi ha en cartell "L'empaperat groc", relat curt de l’escriptora nord-americana Charlotte Perkins Gilman convertit en monòleg i posat en escena per la Roser Batalla, que ens explica l'argument del que és una de les peces clau de la literatura nord-americana del segle XIX, així com punta de llança de la imminent literatura feminista i sufragista de la seva època.

De la sala Versus marxem al Barri Gòtic: al Maldà ens esperen The Feliuettes que ens proposen un "Akelarre" en clau de cabaret, un espectacle de creació on es combinen escenes, cançons i reflexions sobre el feminisme. La Laura Pau, membre de The Feliuettes ens en fa cinc cèntims de tot plegat.

Finalment, en Yago Alonso,  autor juntament amb la Carme Marfà de les "Instruccions per enterrar un pare", l'obra que han portat a l'escena de la Sala Flyhard la Teresa Vallicrosa, l’Eduard Buch i la Sara Diego, ens explica que aquest text no és més que una reflexió des de l'humor sobre la mort, sobre les diferències entre joves i grans a l'hora d'encarar-la i sobre la importància d'acomiadar-se.

Wonderland
Más opciones