Wonderland   Wonderland - El Teatre davant la crisi del coronavirus 07/11/2020 23:04

La decisió dictada pel Govern de tornar a tancar al públic les sales de teatre per tal de tallar la propagació de la COVID19 ha indignat molta gent que s’hi dedica: van ser els primers en tancar portes quan va esclatar la pandèmia i ara tornen a ser els primers en tornar a posar el pany i forrellat.

Malgrat el tancament de les sales durant el confinament, les restriccions d’aforament posteriors i altres mesures que han limitat la programació habitual com l'avançament dels horaris de funcions per adaptar-se al toc de queda, el sector anava resistint. Aquest nou tancament agreujarà encara més la greu crisi econòmica que arrossega d'ençà que va esclatar la pandèmia i posa en perill la seva supervivència i la de milers de treballadors del sector.

Al Wonderland d'aquesta setmana hem analitzat la situació i la capacitat de reacció del món teatral amb la Maria Josep Balañà, gerent i responsable teatral del Grup Balañá, i Toni Albadalejo, productor teatral i director d'Anexa, ambdós vicepresidents d'ADETCA, l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya.

Wonderland
Más opciones