Wonderland   Wonderland - Tres propostes de teatre infantil o musical 26/12/2020 21:24

Nadal és època de tradicions, festes i molta activitat social. És una època especial on la il·lusió de la canalla ens deixa molts i bons moments per al record. I en aquest sentit, assistir a obres de teatre infantil o musical, a més a més de ser molt saludable per gaudir de l’oci en família, és una gran font d’aprenentatge per als nens.

Avui tenim tres propostes per aprofitar aquests dies de vacances escolars i treure’n el màxim per a que els més petits puguin emocionar-se, imaginar, aprendre, inspirar-se, i reflexionar.

La primera proposta la trobem a la Sala Beckett, on s’hi ha estrenat “Prometeu”, que diuen que és el primer volum del projecte “Olympus”, de l’Agrupación Señor Serrano, que vol apropar la jovenalla a la mitologia grega. Qui en sap més de tot el tema és l’Àlex Serrano, fundador i director de la companyia, que ens endinsa en la trama i ens explica l'objectiu del muntatge.

La segona de les propostes és una versió renovada del clàssic de Lyman Grank Baum, "El màgic d'Oz", dirigida per David Selvas i que podem veure al Teatre Condal en format musical. Amb ell i l'Agustí Borrull, que ha signat el muntatge musical "Imma i Gina, o com sobreviure en un món digital" en el que, també en format musical, es reivindica el poder de la imaginació, i que ocupa la cartellera del Teatre Aquitània, parlem dels respectius espectacles.

Tres propostes per veure i viure en família aquests dies de vacances.

Wonderland
Más opciones