Wonderland   Teatre: Quatre sales de Barcelona posen la dona com a protag 13/02/2021 21:34

Al Teatre del Raval s'hi pot verure “Elles. #Cosasdechicas”, una sàtira que repassa els clixés i tòpics creats sobre la figura femenina. Mireia Casado, creadora del muntatge i membre de la companyia La Melancòmica, parla de l'espectacle i de l'humor que s'hi respira.

La Sala Flyhard, acull ”ESTIgMES”, una creació de Concha Milla estrenada a la sala La Gleva el 2019 i interpretada per ella mateixa, que aborda el tema de la infertilitat femenina, una realitat que sovint s'amaga però que va en augment.

Aina Quiñones, una de les actrius que van estrenar ara fa un any els aclamats “Monólogos de la vagina” d’Eve Ensler al desaparegut Teatre Capitol i que ara acull la Sala Aquarel·la, ens fa una reflexió sobre la diferència de tracte que hi ha entre les coses que tenen a veure amb els homes i les que tenen a veure amb les dones.

I finalment la Marta Aran, dramaturga i protagonista d’“Els dies mentits”,  monòleg estrenat a la Sala Flyhard just fa dos anys i que recupera el Teatre Aquitània ens explica que el tema de l'anorgàsmia, sobre el que es basa la seva obra, també sembla augmentar per la híper sexualització de la societat.

Quatre espectacles per denunciar aquesta càrrega masclista que encara arrosseguem com a societat i per enfortir el potencial femení.

Wonderland
Más opciones