Wonderland   Wonderland - Lluïsa Cunillé, dramaturga prolífica 30/01/2021 18:27

Lluïsa Cunillé és una dramaturga prolífica, seriosa, treballadora i fascinant en l'escena catalana contemporània en qui s’emmirallen molts dels autors teatrals.

Amb els anys l’autora ha creat un estil molt personal tant en el text, com en els personatges i en la temàtica que aborda. Moltes de les seves obres han estat traduïdes al castellà, francès, anglès, alemany i italià, i una bona part s’han estrenat a França, Anglaterra, Alemanya i Itàlia.

La Sala Beckett, a la que Cunillé ha estat vinculada des dels seus inicis com a dramaturga, li dedica un cicle que inclou dos nous muntatges, lectures dramatitzades i activitats entorn de la seva obra amb l’objectiu d’aprofundir-hi i fer-ne noves interpretacions.

Al "Wonderland" ens volem endinsar en el que algú va gosar anomenar com a "Cunillelàndia" i parlarem del teatre de Lluïsa Cunillé amb dues persones que el viuen intensament aquests dies, l’Albert Arribas, director d’”El jardí”, obra produïda per Centaure Produccions, magistralment portada a escena per la Màrcia Cisteró i l’Antònia Jaume, i que ocupa la Sala de Dalt de la Beckett, i l’Albert Prat,  membre de la companyia La Ruta 40, responsable de la posada en escena d’”Els subornats”, l’altra obra de la dramaturga que ha dirigit Lurdes Barba i que s’ha estrenat a la Sala de Baix.

Wonderland
Más opciones