Vida verda   Vida verda - Slow Food+ El Ginjoler d'Arimón+ Espai René 04/02/2017 55:41

El moviment Slow Food a Barcelona proposa 15 dies per reconèixer els aliments Excel·lents que arriben des d’Itàlia. Es tracta del contacte amb petits artesans de formatge, gràcies a la feina de Mozzakimozza, Anna Llácer que n’és una de les promotores ens porta un Montebore per explicar-nos la seva procedència. Daniele Rossi, membre d’Slow Food Barcelona, ens parla de la cita amb la cuina italiana del 10 al 25 de febrer en diferents Restaurants KM0 de la ciutat i també de la visita de Carlo Petrini i la xerrada oberta que farà al Prat del Llobregat. Ens acompanya també Federica Falzetta de la Cambra de Comerç Italiana. Parlem amb Guillermo Aguirre, fill de l’escriptora Isabel Núñez de l’acte conmemoratiu recordant l’activisme d’Isabel per salvar el Ginjoler del carrer Arimón. Ara l’escriptora ja no hi és però l’arbre durà el seu nom. Destaquem els dos llibres de Isabel Núñez “La Plaza del Azufaifo” i “Mis Postales de Barcelona”. Visitem l’Espai René, un pis remodelat per Silvia Ferrer Dalmau i el seu concepte de nutricionista de la llar. La seva Rehabilitació es basa en diversos conceptes: el consum d’energia i l’aïllament, l’eliminació de materials nocius, allargar la vida dels objectes, l’ús reduït de la cuina, la cocció justa i el menjar, el taller i la galeria que fomenta la biodiversitat. Escoltem la música de: Roc Puig-El Pont; L’Emperador-Escalarem l’Everest; Lapsus-De mil colors.

Vida verda
Más opciones