Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Dissabte de 8.00 a 9.00 hores (Emergència climàtica)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Vida verda - Primavera. Orenetes i plantes medicinals

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Vida verda - Primavera. Orenetes i plantes medicinals

20 març 2016

Les estacions de l’any s’identifiquen també pels seus sons. Tornem als sons de la natura amb la biòloga i experta gravadora Eloïsa Matheu. Ens du aquest cop els sons que podem identificar a finals d’hivern, primers dies d’estiu : el cant dels gripauets a les basses, el reclam del picot verd, un ocell poc sociable però molt llampant de colors a les plomes, o les orenetes que ja són tot un clàssic. Ens explica com els ocells, a diferencia de les plantes, reaccionen més a elements temporals que de temperatura a l’hora de començar la migració o tornar al lloc on van criar. Una altra cosa és que quan arribin es trobin amb unes plantes que han avançat la seva floració i que els farà perdre l’aliment necessari. Tot pot passar en un desgavell climàtic com el que comencem a viure. Us presentem el llibre “Las 15 plantas medicinales que arruinarían a las farmacéuticas” de Miriam Borovich. L’autora ha signat sota pseudònim per preservar la seva identitat, davant d’un ofec mediàtic al que estan sotmeses les persones que qüestionen els beneficis de certs medicaments creats per farmacèutiques. Silvia Sanjosé portaveu de l’editorial ens explica el que està passant amb el llibre. Escoltem la música de: Pinkponi-Somiarem; Circulo Vicioso-Tiempo; Esne Beltza-Sueños de Color.

veure més sobre "Vida verda - Primavera. Orenetes i plantes medicinals" veure menys sobre "Vida verda - Primavera. Orenetes i plantes medicinals"

Els últims 739 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos