Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Dissabte de 8.00 a 9.00 hores (Emergència climàtica)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Vida verda - On va la Roba Usada+PARKIngDAY+ForaDCamp

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Vida verda - On va la Roba Usada+PARKIngDAY+ForaDCamp

10 juny 2018

La gestió del residu tèxtil és un motor per l’economia social, amb Bea Valdivia coneixem les diferents iniciatives que proposen diferents entitats com Roba Amiga i també ens explica què se’n fa de la roba un cop la dipositem en els contenidors taronges que hi ha distribuïts per la nostra geografia. El PARKingDAY és un esdeveniment mundial que es celebra el 3er divendres de Setembre, enguany serà el 21 de setembre, per tal de fer visibles les mancances de l’espai públic a les ciutats. Aquell dia veïns i col·lectius socials ocupen una plaça d’aparcament de cotxe per instal·lar-hi de manera efímera el tipus de carrer en el que els agradaria viure, des de jugar a escacs fins a fer la migdiada en un entorn més verd són algunes de les iniciatives, ho explica Eva Vilaseca. Coneixem també el ForaDCamp, Mostra de Cinema i Natura que es farà a Figaró-Montmany el 20 i 21 d’octubre, la mostra acull els curtmetratges de no ficció en els que la natura hi té un lloc preferent, Marta Saleta explica que l’estil de les creacions tenen un caràcter independent que les fa singulars. Us expliquem el segon i tercer ús que se’n fa del suro amb el projecte Life Ecorwaste impulsat per Eurecat, en el que Frederic Clarens ha investigat les possibilitats dels residus de suro per al tractament d’aigües residuals o com a combustible per a generar electricitat. Escoltem la música de: Gloria Garcés-Per tu; LeonManso-Set mil dos-cents; Dor. Prats- El Raïm es fa pansa.

veure més sobre "Vida verda - On va la Roba Usada+PARKIngDAY+ForaDCamp" veure menys sobre "Vida verda - On va la Roba Usada+PARKIngDAY+ForaDCamp"

Els últims 694 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos