Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Dissabte de 8.00 a 9.00 hores (Emergència climàtica)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Integrar Transició energètica, agroalimentària i ecològica

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Vida verda - Emergència climàtica: Integrar Transició energètica, agroalimentària i ecològica

13 feb. 2021

“Donut Economic”

Com integrem les imprescindibles transicions energètica, agroalimentària, social, en definitiva la transició ecològica de la que les altres formen part, en l’economia, en la manera de pensar i de fer, en la vida quotidiana.

“Donut Economics”, un pla econòmic per actuar amb mentalitat del segle XXI i entendre/admetre, que l’economia ( la dominant capitalista / productivista ) ha d’estar supeditada a la societat, a les necessitats humanes, a la biosfera i no a l’inrevés, supeditar la vida, les persones, la biosfera a l’economia convertida en un déu intocable.

No és un conjunt de polítiques sinó una manera de pensar que provoqui les dinàmiques regeneratives i distributives que aquest segle requereix.

Reflexions sobre la relació entre la transició energètica a les renovables (eòlica / solar), la agroalimentària (sobirania alimentària ), la conservació de la biodiversitat i la transició a ecològica

Convidats.

Enric Tello Aragay, historiador ambiental i activista. Catedràtic de la Universitat de Barcelona en el Departament d’Història econòmica, Institucions, Política i Economia Mundial.

Daniel Gómez Cañete, president de l’Associació per el Estudi dels Recursos Energètics (AEREN)

Jaume Moya i Matas, veí de Florejacs de la Segarra, fundador del fòrum “l’Espitllera”, activista contra la inequitat climàtica i polític.

veure més sobre "Vida verda - Emergència climàtica: Integrar Transició energètica, agroalimentària i ecològica" veure menys sobre "Vida verda - Emergència climàtica: Integrar Transició energètica, agroalimentària i ecològica"

Els últims 785 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos