Vida verda Ràdio 4

Vida verda

Dissabte de 8.00 a 9.00 hores (Emergència climàtica)

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • El Acords de París són paper mullat?

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Vida Verda/Emergència Climàtica - El Acords de París són paper mullat?

19 des. 2020

Les dades climàtiques evolucionen molt negativament i les polítiques que apliquen les administracions i les pràctiques de les transnacionals i grans empreses, les empitjoren a gran velocitat.

És imminent que la temperatura sigui un grau i mig més alta que a l’època preindustrial. I son a tocar els + 2ºC (abans de 2040)

Segon tema: Com superar la dificultat (negació / incredulitat / indiferència, por) que suposa comunicar el canvi climàtic?

Marta Torres Gunfaus, investigadora a l’IDDRI (https://www.iddri.org/fr ), ‘think thank’ basat a Science Po, París, dedicat al desenvolupament sostenible.

https://www.iddri.org/en/about-iddri/team/marta-torres-gunfaus

I membre del ‘Comitè d’Experts de Canvi Climàtic al Parlament de Catalunya’.

Daniel Gómez Cañete, president de l’Associació per a l’Estudi dels Recursos Energètics – AEREN – i editor de Crisis Energètica: https://www.crisisenergetica.org/

Pepa Úbeda, escriptora, comunicadora, artista: https://www.pepaubeda.net/ preocupada per la dificultat de transmetre la ‘Emergència (ja urgència) climàtica’.

veure més sobre "Vida Verda/Emergència Climàtica - El Acords de París són paper mullat?" veure menys sobre "Vida Verda/Emergència Climàtica - El Acords de París són paper mullat?"

Els últims 759 programes de Vida verda

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos