Tot a Europa   Entrevista a Carmen Méndez, presidenta d'ADDA 22/06/2021 54:58

Carmen Méndez, presidenta d'una ONG pel benestar animal, parla sobre l'última resolució del parlament europeu sobre l'engabiament

El parlament europeu ha aprovat una resolució per erradicar progressivament la cria d'animals en gàbies, i a Tot A Europa hem convidat la presidenta d'una de les entitats que la van promoure. Carmen Méndez és la presidenta de l'Associació de Defensa dels Drets dels Animals, una de les 140 agrupacions de tota Europa que van recollir firmes per elevar la demanda al parlament. Méndez ha denunciat la insostenibilitat dels sistemes de producció intensiva vigents en la indústria càrnica, i n'ha alertat de les greus implicacions que això té per al consumidor i el medi ambient. 

Al Bloc Informatiu, l'última actualitat europea: primera ressolució cautelar del judici entre la Comissió Astra Zeneca; Les lliçons apreses per la UE en aquesta pandèmia; i la punxada de Marine Le Pen a la primera volta de les eleccions regionals franceses.

A l'Anàlisi de l'actualitat internacional, el periodista Albert Garrido es fixa en la possible reedició del pacte pel control de l'armament nuclear entre EUA i l'Iran, un pacte que Donald Trump va estripar i que és clau per assegurar l'estabilitat política i econòmica al món.

A Europa i les Xarxes: John Bercow, carismàtic speaker de la Cambra dels Comuns britànica durant les negociacions del Brexit, revoluciona les xarxes en canviar conservadors per laboristes.

I també en aquest programa: La revetlla de Sant Joan, quines són les seves arrels en la tradició europea? Com se celebra als altres països? Ho explica Pep Gorgori a la secció de cultura del Tot A Europa.  

Tot a Europa
Más opciones