Tot a Europa   Entrevista a Baharu Dembaga, activista pels drets socials 11/06/2021 56:02

Baharu Dembaga, activista social i radiofonista, pren el pols al racisme a Europa

Baharu Dembaga és activista social, membre de la Comunitat Negra Africana i Afrodescendent i d'Unitat Contra el Racisme i el Feixisme, i radiofonista. A Tot A Europa, ha parlat sobre l'estat actual de la qüestió a Espanya i a Europa, sobre l'abisme que persisteix entre les bones paraules i els fets quotidians, i sobre certes representacions de les persones racialitzades als mitjans i a les institucions. L'entrevista també compta amb la intervenció del comunicador, emprenedor i Premi Social de la Fundació Príncep de GironaMohamed El Amrani, que aprofundeix en les problemàtiques que afecten les persones migrades a Europa.

Al Bloc Informatiu recollim l'actualitat europea: Arriba el Certificat Verd Digital Europeu a Catalunya, la propera (i primera) visita de Joe Biden com a president a Europa, i l'increment de la demanda d'ansiolítics a la UE.

A l'Anàlisi, el periodista Albert Garrido alerta sobre l'endarreriment de la vacunació als països del sud global, motivat per la indecisió i falta de consens a la UE i als països més rics. 

Europa i les Xarxes, l'Òscar Mateu recupera les reaccions a Twitter sobre la bufetada a Emmanuel Macron i l'escàndol que envolta el ministre alemany de sanitat, Jens Spahn

La nostra col·laboradora de FeminismesAlícia Oliver, recorda el Dia Internacional de les Dones per la Pau i el Desarmament amb Vicky Moreno, membre del col·lectiu feminista Dones X Dones.  

Tot a Europa
Más opciones