Territori clandestí   Cultures de Resistència: Fils Feministes 25/11/2020 52:21

I avui la Marta Molina al seu CULTURES DE RESISTÈNCIA parla amb el El col·lectiu Fils Feministes que es dediquen a posar a lloc la memòria feminista. Fan recerca documental històrica de fonts escrites, orals, fotogràfiques i audiovisuals dels darrers quaranta anys del moviment feminista a Catalunya i divendres passat ens van convidar a assistir a la sessió

“Mal d’arxiva: resistències feministes a l’heteropatriarcat nacionalcatòlic, colonial i capitalista” amb una taula rodona de luxe amb Rosa Bofill Benet, Lola Majoral i Puig i Puig, i Paqui Perona.

Avui, al cultures de resistència parlem amb Joana García Grenzner i Diego Marchante, de Fils feministes perquè ens expliquin qui són i què fan i recollirem algunes de les veus de la taula rodona de divendres. Avui doncs tenim un cultures de resistència feminista, arxivista i amb un punt transmèdia gràcies a la tasca d’aquest el projecte de Fils Feministes que articula una extensa investigació històrica a través de fils temàtics que els moviments feministes, queer i trans han anat filant al llarg de les darreres quatre dècades a casa nostra.

Ah! I us presentarem un joc… molt i molt interessant … La Lloca Loca… de la mà de “Genderhacker”… un super joc sobre la història del moviment feminista català.

Territori clandestí
Más opciones