Territori clandestí   Lo importante es el peinado 14/06/2021 58:28

Unes jornades de reflexió entorn la manca de teoria i pensament crític en les arts en viu actuals en el nostre context (Barcelona, Catalunya).

Amb el títol «LO IMPORTANTE ES EL PEINADO», l'Antic Teatre presentava del dijous 3 i fins al diumenge 6 de juny unes jornades de reflexió entorn la manca de teoria i pensament crític en les arts en viu actuals en el nostre context (Barcelona, Catalunya).

La ideació i comissariat de les jornades ha anat a càrrec de l'equip de l'Antic Teatre en col·laboració amb David Aguilar Sanjosé, Júlia Barbany Arimany, Marta Duran, José Miguel Gutiérrez, Juana Dolores i Sandy Moldavia.

La primera d'una sèrie de jornades de debat i reflexió. Els temes tractats en aquesta primera edició s'enfoquen cap a la "diagnosi dels motius o hipòtesis pels quals es detecta aquest buit de pensament crític en el context de les arts en viu actuals"; també s'han compartit referents en actiu de pensament crític, així com la perspectiva dels i de les professionals dels mitjans de comunicació, tot plegat en un espai obert de debat i intercanvi entre agents i públics.

Una iniciativa emmarcada dins de l'anomenat SÂLMON ENTRE.

A més a més hem gaudit del nou disc d'Albert Freixas: "CRHOMA"

Territori clandestí
Más opciones