Són 4 dies   Roger Pallarols, director Gremi Restauració Barcelona 02/05/2021 25:39

El director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, lamenta que arribi tan tard, diumenge que ve, la mesura que permetrà als restaurants tornar a servir sopars, fins a les 11 de la nit. Tot i això, celebra que finalment s'hagi escoltat el crit d'auxili d'un sector, que ha estat dels més afectats per la crisi econòmica provocada per la pandèmia.

Una quarta part dels locals de restauració de Barcelona han hagut de tancar, segons Pallarols, que pronostica que les restriccions s'acabaran d'emportar per endavant fins al 30% d'aquests negocis. "La situació és agònica", afirma el director del Gremi de Restauració, que parla de "càstic" al sector i denuncia que l'Administració els ha deixat sols. Roger Pallarols preveu un futur complicat: "La crisi serà llarga. Ni vam tenir la Setmana Santa que necessitàvem, ni tindrem l'estiu que necessitem".

Són 4 dies
Más opciones