Serveis informatius Ràdio 4 Ràdio 4

Serveis informatius Ràdio 4

A les 13.30 edició migdia . A les 19.00 edició vespre. Dissabtes i diumenges a les 13.30 edició cap de setmana

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • El Govern comença a planificar la vacunació dels majors de 40 anys al juny

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

El Govern comença a planificar la vacunació dels majors de 40 anys al juny

05 may 2021

Més dosis, més població vacunada. L'arribada massiva de vacunes al maig permetrà posar primera dosi als majors de 50 anys, però sobretot començar a planificar la vacunació als majors de 40 al mes de juny, segons ha explicat la consellera de Salut, Alba Vergés.

Verges remarca que la vacuna és l'element diferenciador que ens permetrà anar recuperant a poc a poc la normalitat, però encara cal un comportament responsable. El Govern insisteix que la vacunació és la pedra angular de la recuperació i, per això, aquesta tarda en l'última reunió interterritorial abans què decaigui l'estat d'alarma, demanaran que s'ampliï l'interval entre les dosis de Pfizer fins a 8 setmanes per assolir que totes les persones de 30 anys o més tinguessin a 15 de juliol com a mínim una dosi.

ver más sobre "El Govern comença a planificar la vacunació dels majors de 40 anys al juny" ver menos sobre "El Govern comença a planificar la vacunació dels majors de 40 anys al juny"

Los últimos 8.089 programas de Serveis informatius Ràdio 4

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos