Serveis informatius Ràdio 4 Ràdio 4

Serveis informatius Ràdio 4

A les 13.30 edició migdia . A les 19.00 edició vespre. Dissabtes i diumenges a les 13.30 edició cap de setmana

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • La revetlla de Sant Joan es podrà celebrar a les platges de Barcelona

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

La revetlla de Sant Joan es podrà celebrar a les platges de Barcelona

09 juny 2021

Els municipis de l'Àrea Metropolitana amb platges han decidit finalment no fer cas a Protecció civil i mantenen la decisió de deixar obertes les platges obertes per celebrar la revetlla de Sant Joan.

Celebrar la revetlla a les platges de Barcelona, Badalona, Sant Adrià, Gava, Castelledefels i Viladecans serà possible, però no es podrà arribar en cotxe, entrar-hi aparells de música ni beguda alcohòlica. El tinent d'alcalde de seguretat de l'Ajuntament de Barcelona. Albert Batlle, ha assegurat que durant els dies vinents s'acabaran de definir les condicions per accedir a les platges, però entre altres coses també s'evitarà que la col·locació de tendes de campanya com en revetlles anteriors.

Batlle ha indicat que falten 13 dies per a la revetlla i que els municipis conjuntament explicaran les condicions amb una campanya. També ha recordat que a les 6 del matí es farà fora a les persones que encara estiguin als sorrals per iniciar l'operació de neteja.

veure més sobre "La revetlla de Sant Joan es podrà celebrar a les platges de Barcelona" veure menys sobre "La revetlla de Sant Joan es podrà celebrar a les platges de Barcelona"

Els últims 8.148 programes de Serveis informatius Ràdio 4

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios