Serveis informatius Ràdio 4   PSC, ERC, Junts, comuns i CUP es reuneixen per abordar l'estratègia per aïllar Vox 03/03/2021 00:40

Tots els grups parlamentaris, excepte PP i Ciutadans, s'han reunit per dissenyar un cordó sanitari a Vox al Parlament de Catalunya.

Segons Esquerra, Junts, la CUP i els comuns, en un comunicat pactat, la reunió de treball ha estat fructífera i s'ha avançat en l'elaboració d'un protocol per minimitzar l'impacte de l'extrema dreta al Parlament de Catalunya. El PSC, en un comunicat a banda, ha afirmat que ha traslladat en aquesta trobada, la seva proposta que va fer pública fa uns dies.

Entre les opcions per aïllar Vox, hi ha la de per exemple, evitar que ocupi cap càrrec a la mesa del parlament. Tots s'han emplaçat a reunir-se de nou la setmana vinent, abans de la constitució del Parlament, dia límit recordem, el 12 de març. Ni PP ni Ciutadans han assistit a la trobada, els taronges asseguren que no han estat convidats però tampoc estan a favor de fer cap cordó sanitari a ningú.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones