Serveis informatius Ràdio 4   Arrenca el Sant Jordi 2021 passat per aigua 21/04/2021 01:15

Aquest any de pandèmia una de les claus del Sant Jordi passa per la reserva prèvia, la descentralització de les activitats i l'avançament de l'obertura de les parades, per evitar les habituals aglomeracions de la diada.

Des d'avui dimecres, unes 90 llibreries, segons va avançar el Gremi de Llibreters, tenien previst obrir parada davant de les seves botigues. Tot i això, la pluja ha provocat que algunes d'elles hagin decidit esperar a la tarda o fins a tot a demà quan el temps millori, com la Jaimes, la Central o la Byron.

També aquest matí la saragossana Irene Vallejo, autora de 'L'infinit en un jonc. La invenció dels llibres en el món antic', ha avançat en roda de premsa algunes de les idees que abordarà al pregó de la lectura. El llibre és un cant a la lectura que ha seduït 250 mil lectors en castellà i 10 mil en català.

Un inici literari de la diada dijous a la tarda al Saló de Cent, on reivindicarà el plaer de la lectura, la resistència de les llibreries i el poder d'oxigenació dels llibres demostrat durant la pandèmia.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones