Serveis informatius Ràdio 4 Ràdio 4

Serveis informatius Ràdio 4

A les 13.30 edició migdia . A les 19.00 edició vespre. Dissabtes i diumenges a les 13.30 edició cap de setmana

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • El lloguer segueix guanyant terreny a l'habitatge de propietat

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

El lloguer segueix guanyant terreny a l'habitatge de propietat

09 juny 2021

La consultora CBRE pronostíca que el lloguer superi el 30 per cent respecte al pis de propietat després de constatar que duran l'inici de l'any ha estat el sector que més inversió ha captat.

Els catalans han apostat tradicionalment de forma ampliament majoritaria per la propietat quan parlem d'habitatge. Una tendència que la darrera crisi financera va començar a capgirar. La precarietat laboral va obligar molts a renunciar-hi i apostar pel lloguer tot i l'alarmant encariment dels preus de la darrera decada. Ara sembla que aquesta tendència s'intensifica, fins al punt que ha sigut el sector amb més inversió el primer trimestre de l'any de tot l'immobiliari.

Segons l'informe de la consultora CBRE, durant els tres primers mesos de l'any, el sector del lloguer va captar més de 700 milions d'euros, superant al mercat d'oficines, històricament el primer. Tot plegat respon, segons el vicepresident de CBRE, Javier Kindelan, a un augment de la demanda d'aquest producte, que s'incrementarà fins a arribar al 30 per cent del lloguer els exercicis vinents.

Els altres dos sectors que han començat l'any amb més força són el logístic, que a Barcelona ha doblat els metres quadrats contractats el primer trimestre de l'any respecte al mateix període de 2020, i el d'oficines, que també a la capital catalana s'ha disparat un 60 per cent els tres primers mesos de l'any.

veure més sobre "El lloguer segueix guanyant terreny a l'habitatge de propietat" veure menys sobre "El lloguer segueix guanyant terreny a l'habitatge de propietat"

Els últims 8.096 programes de Serveis informatius Ràdio 4

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios