Serveis informatius Ràdio 4 Ràdio 4

Serveis informatius Ràdio 4

A les 13.30 edició migdia . A les 19.00 edició vespre. Dissabtes i diumenges a les 13.30 edició cap de setmana

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • S'apliquen mesures restrictives durant 15 dies a la Cerdanya

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Edició Vespre - El Procicat confirma la prohibició de reunions de més de 6 persones

23 set. 2020

El procicat ha aprovat la proposta dels Departament de Salut i Interior de limitar les reunions socials, tant en àmbit públic com privat, a un màxim de SIS persones i no a 10 com fins ara. Queden excloses les famílies amb 6 o més membres. El conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Sàmper, també ha demanat evitar sortir durant el pont de la Mercè a Barcelona i part de l'àrea metropolitana per prevenir brots. Una de les novetats és que s'ha acordat l'aplicació de mesures restrictives a la Comarca de la Cerdanya per l'elevat risc de rebrot que pateix la zona (supera els 2.000 punts actualment). Unes mesures que, de moment, s'extendran 15 díes. 

El Tribunal Suprem dona la raó als 'riders' i conclou que la seva relació amb Glovo és laboral.  L'alt tribunal dictamina que l'empresa "no és una mera intermediària" i que és qui fixa les "condicions essencials". Glovo en un comunicat, respecta la sentència del i demana un marc regulador "adequat". En aquesta edició vespre entrevistarem a Nacho Parra, advocat de diferents col·lectius de riders.

veure més sobre "Edició Vespre - El Procicat confirma la prohibició de reunions de més de 6 persones " veure menys sobre "Edició Vespre - El Procicat confirma la prohibició de reunions de més de 6 persones "

Els últims 7.342 programes de Serveis informatius Ràdio 4

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios