Serveis informatius Ràdio 4   L'espai de cooperació a Madrid es reunirà setmanalment 21/09/2020 29:53

El president del Govern, Pedro Sánchez, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, han acordat aquest dilluns la creació d'un "Grup COVID-19" integrat per totes dues administracions que es reunirà setmanalment amb l'objectiu coordinar i planificar les respostes contra la pandèmia. Sánchez i Ayuso han pactat col·laborar en una lluita epidemiològica fora d'ideologies.
Uns 850.000 madrilenys ja han començat el dia amb noves restriccions de mobilitat, la qual cosa ha provocat la incomprensió de bona part d'aquests veïns, que creuen que aquestes mesures no serviran per fer baixar els contagis; i també una certa desorientació al no tenir clars els límits de les zones 'confinades'.​
D'altra banda, els MIR amenacen amb una nova vaga de cinc dies la setmana vinent si no obtenen millores formatives i laborals. Més de mig miler de MIRS s'han concentrat avui davant del Departament de Salut en la primera jornada d'una vaga de tres dies per reclamar millores formatives, laborals i retributives. En aquesta edició vespre parlarem amb la Megessa Paula Jurado, MIR de geriatria a l'Hospital del Mar per conèixer de primera mà quines son aquestes reivindicacions.



 

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones