Serveis informatius Ràdio 4 Ràdio 4

Serveis informatius Ràdio 4

A les 13.30 edició migdia . A les 19.00 edició vespre. Dissabtes i diumenges a les 13.30 edició cap de setmana

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • El Govern presentarà al.legacions

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Edició Migdia - El TSJC suspèn cautelarment la desconvocatòria d'eleccions i manté el 14F

19 ene 2021

A hores d'ara les eleccions estan convocades pel 14F perquè el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha suspès cautelarment el decret de desconvocatòria del Govern que les ajornava fins el 30 de maig. Tot en admentre les mesures cautelaríssimes del recurs d'un particular contra aquest decret de desconvocatòria del govern. A finals de setmana previsiblement coneixerem la resolució de la justícia. L'executiu català presentarà al.legacions perquè considera que el fonament és sanitari i epidemiològic.

Pel que fa a la COVID el risc de rebrot baixa fins els 709 punts i la velocitat de transmissió és d'1,15. Baixa el nombre de pacients ingressats, ara per sota dels 2mil 800 però a les UCI augmenta fins els  590 en total. S'han notificat més de 4mil 100 casos i 74 noves defuncions. I entre d'altres temes nova sessió del judici pels atemptats de Barcelona i Cambrils en la que els perits han declarat que situen els 3 acusats dins la cel.lula jihadista i  que volien atemptar el 20 d'agost. Conclouen però que no van participar directament als atacs del 17 d'agost.

ver más sobre "Edició Migdia - El TSJC suspèn cautelarment la desconvocatòria d'eleccions i manté el 14F" ver menos sobre "Edició Migdia - El TSJC suspèn cautelarment la desconvocatòria d'eleccions i manté el 14F"

Los últimos 7.636 programas de Serveis informatius Ràdio 4

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios