Serveis informatius Ràdio 4   L'Audiència Nacional envia a judici la família de l'expresident Jordi Pujol 16/06/2021 01:02

El magistrat Santiago Pedraz obre judici oral contra Pujol, els seus set fills i 11 persones més entre elles l'exdona de Jordi Pujol Ferrusola.

L'Audiència Nacional obre judici oral contra l'expresident Jordi Pujol, els seus set fills, l'exdona del primogènit de la família, Mercè Gironés, i 10 empresaris, entre els quals; Luis DelsoCarlos Sumarroca i Carles Vilarrubí. Estan acusats d'associació il·lícitablanqueig de capitals, delicte continuat de falsificació de document mercantil i 7 delictes contra hisenda.

El jutge, Santiago Pedraz, dóna 10 dies a Jordi Pujol Ferrusola, per dipositar una fiança de 7 milions i mig d'euros, i a la seva exdona de 400.000 euros. 

L'Advocacia de l'Estat ha demanat 25 anys de presó per Jordi Pujol Ferrusola i 4 i mig per a Josep Pujol Ferrusola. Per la seva banda, la Fiscalia sol.licita 9 anys de presó per a Pujol pare, i entre 8 i 29 pels seus fills. Marta Ferrusola, va al·legar demència i ha quedat exclosa del judici.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones