Serveis informatius Ràdio 4 Ràdio 4

Serveis informatius Ràdio 4

A les 13.30 edició migdia . A les 19.00 edició vespre. Dissabtes i diumenges a les 13.30 edició cap de setmana

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • El SOC registra 8.715 inscrits menys a l'atur durant l'abril

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

El SOC registra 8.715 inscrits menys a l'atur durant l'abril

05 may 2021

L'atur registrat a les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya cau per segon mes consecutiu aquest abril. Durant el quart mes de l'any, el país va registrar un total de 497.185 desocupats, el que es tradueix en 8.715 aturats menys en comparació al març (-1,72%).

No obstant això, el nombre de persones sense feina continua sent superior a l'any passat. En els últims dotze mesos s'han destruït 29.375 llocs de treball a Catalunya. En aquest sentit, el nombre de persones desocupades a l'abril és un 6,28% superior en termes interanuals.

Unes dades que conviden a un optimisme moderat segons Enric Vinaixa, director de Relacions Laborals de la Generalitat que celebra que l'atur hagi baixat del mig milió d'aturats per primera vegada des del desembre de l'any passat. Vinaixa assegura que "es comencen a recuperar llocs de treball" a mesura que avança la vacunació, tot i que adverteix que moltes empreses estan a l'espera que es concreti la pròrroga dels ERTO per prendre decisions. 

ver más sobre "El SOC registra 8.715 inscrits menys a l'atur durant l'abril " ver menos sobre "El SOC registra 8.715 inscrits menys a l'atur durant l'abril "

Los últimos 8.089 programas de Serveis informatius Ràdio 4

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos