Sense vacances Ràdio 4

Sense vacances

Fora d'emissió

Presentat per:  David Gallach Dirigit per:  David Gallach

'Sense vacances' és un magazine d'estiu amb informació, actualitat i entreteniment. Des de les 9 del matí i fins les 12 del migdia, 'Sense Vacances' vol acompanyar als nostres oients per tal que no es perdin cap detall de l'actualitat i per fer-los passar una bona estona amb el nostre equip de redactors i col·laboradors.

A primera hora, us explicarem les notícies més importants des de diversos punts de vista. Li demanarem cada dia la opinió dels temes del dia a diversos perfils de la nostra societat per tal que ens expliquin com veuen l'actualitat. També, cada dia hi haurà una entrevista d'actualitat amb alguns dels temes que marquen l'agenda del dia.

La cultura també tindrà un espai destacat al 'Sense Vacances'. Entrevistarem cantants, escriptors i els preguntarem com s'ho fan per tirar endavant i continuar amb les seves novetats culturals. Un programa on parlarem també de psicologia, remeis naturals, arts marcials, ecologia, cinema i sèries, videojocs, i dels personatges de la crònica social.
Un programa dirigit i presentat per David Gallach, a la redacció: Sergi Molera, Ramon Rupérez, Martí Francàs, Irene Desumbila, Rosa de Diego, Lorena Amo i Olga Rodríguez. A la producció Lluís Vila i Érik Díaz i a la part tècnica Esther Bages.

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Sense vacances - Blockbusters amb Guillem F. Marí

04 set. 2020

Els últims 146 programes de Sense vacances

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios