Especial Coronavirus   Edició Matí Catalunya - 02/07/20 02/07/2020 15:00

El president de la Generalitat, Quim Torra, xifra en 30.000 milions d'euros el cost de la pandèmia a Catalunya i demana al govern central celeritat en aconseguir fons d'Europa i a l'oposició ajuda per aconseguir aquests recursos. Mentre l'oposició li ha retret incapacitat per front a la crisi. Tot plegat en un debat monogràfic sobre la gestió de la crisi sanitària que continua demà divendres. Mentre es continuen vigilant els diferents focus de COVID -19 detectats. En una residència de serveis socials de Lleida cinc persones han donat positiu i s'espera el resultat d'una setentena de proves més. A l'Escorxador d'Avinyó, al Bages, ja són 10 els treballadors contagiats.

La Generalitat calcula que el tancament de les plantes de NISSAN a Barcelona podria provocar la pèrdua de fins a 16mil llocs de feina a tot l'Estat entre directes i indirectes. El govern té intenció de reunir la setmana vinent a empresa i sindicats per mediar en la negociació.

Els Mossos d'Esquadra duen a terme un macrooperatiu per desarticular una organització pressumptament dedicada a cometre delictes violents. Participen 500 agents. S'estan fent una vintena d'entrades i registres a diferents punts del territori.

L'Espanyol intenta avui contra la Reial Societat avançar cap a la permanència a primera divisió i en basket el Barça busca nou entrenador, un cop s'ha rescindit el contracte a PESIC després de la derrota a la final de la Lliga ACB.

Especial Coronavirus
Más opciones