Edició Migdia - 16 d'agost 2016 16/08/2016 29:59

El dia abans que l'executiva nacional dels populars decideixi si dóna suport a les sis mesures contra la corrupcio que els ha presentat C's a canvi d'un sí al debat d'investidura de Mariano Rajoy, la formació taronja reitera que les condicions no permeten matisos. Fernando de Paramo, secretari de comunicació confia en què PP acabi triant l'opcio de C's. El primer secretari del PSC Miquel Iceta diu al diari El Pais que el PSOE no s'ha de replantejar cap posicio perque fins ara tot continua igual.

 

La policia espanyola allibera a Barcelona una noia romanesa explotada sexualment durant 5 anys i que havia estat captada a través de les xarxes socials. El proxeneta, compatriota seu, està detingut.

 Moure's per la ciutat en cotxe o fer-ho en bicicleta pot comportar una diferència de pes de fins a 4 quilos. Aixi es despren d'un macroestudi que es fa a Barcelona i sis ciutats europees més sobre com influeix el transport i el disseny de la ciutat en la salut dels seus habitants.

 La Bisbal comença a repartir aigua en cisternes mentre no es resol el problema de l'aigua d'aixeta contaminada . L'ajuntament assumirà part de la factura dels veïns afectats des del 4 d'agost

 L'extrema sequera ha obligat a la Denominació d'Origen Penedes, la mes gran de Catalunya, a encetar la verema molt abans del que es habitual. Fa una setmana ja que cullen quan el més habitual es que comencés tot just avui.

L'Ajuntament de St Climent Sescebes assegura que les pràctiques de tir al campament militar compleixen amb les normativa però les entitats civils alerten que no és el moment adequat pel risc d'incendi.-

Más opciones