Econòmix   Econòmix - 29 de setembre de 2017 29/09/2017 57:52

Avui, a l'espai d'actualitat, hem comentat els resultats electorals alemanys i l'alentiment del procés d'integració de la Unió Europea. Per aquest assumpte hem comptat amb l'opinió de Xavier Ferrer, economista i politòleg, doctor per la Universitat de Barcelona i vicepresident de la Comissió d'Economia Internacional i Unió Europea del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

A continuació, a la tertúlia, hem tractat el present i el futur de l'advocacia a casa nostra fruit de les conclusions del Congrés de la firma HIspajuris que ha tingut lloc a Barcelona, on s'ha destacat que els advocats estan vivint una revolució absoluta fonamentada en la concentració, la globalització i la tecnologia. Per aquest temari ens han acompanyat Ferran Escura, advocat-soci director de Bufete Escura i president de la firma Hispajuris, i Jordi Amado, economista expert en gestió i direcció de despatxos d'advocats i soci fundador d'Amado Consultores.

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Ariadna Muntané, directora de comptes de Gi Group a Martorell, ha proposat feina per treballar com a operari de peces d'automoció amb un sou de 13.000€ bruts anuals. Després, a la secció Humor Salmó, l'expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield, ens ha explicat que hi ha gent que destrueix el diner a tall d'estisores.

I a Món DEL BÉ COMÚ, Ramon Vila, president de la Fundació Roger Torné, ens ha explicat com des de fundació que presideix donen suport a nens que viuen en un entorn familiar o econòmic-cultural desfavorable.

Econòmix
Más opciones