Món possible   El Coronavirus al món 13/06/2020 01:01:02

Mentre a Europa el nombre de nous contagis per Coronavirus ha disminuit de forma considerable, i també el nombre de morts, altres països del món estan travessant els durs moments que ja hem passat aquí, i encara no han arribat al temut pic de la corba. Segons l’Organització Mundial de la Salut, la situació més complexa es viu ara mateix a l’Amèrica Llatina i al sud d’Àsia. Dirigim la nostra mirada cap al Brasil, amb Maria Dantas, el Iemen, amb Eva Erill de “Solidarios sin fronteras”, i la Índia, amb Isabel Martínez, de “Sonrisas de Bombay”. I parlem de l’accés universal a una vacuna amb Irene Bernal, de la Fundació “Salud por derecho”.

Volem veure l’afectació i com es combat la pandèmia de la Covid-19, que ha infectat més de SET MILIONS de persones a tot el món i ha provocat més de 400 MIL morts.

Encara que aquí som en plena desescalada i hem oblidat els moments més crítics (amb l’amenaça, això sí, d’una possible segona onada de la pandèmia), el cas és que el nombre d’afectats pel coronavirus continúa augmentant més ràpid que mai, a un ritme de CENT MIL casos per dia.

I la batalla no haurà acabat fins que no disposem d’una vacuna o de tractaments eficaços.

La pregunta és: aquests recursos seran universals?

Món possible
Más opciones