Món possible   Món Possible - La cara fosca de la tecnologia 29/02/2020 56:01

Aquesta setmana a “Món possible” mirem la cara fosca de la tecnologia: explotació laboral, treball infantil, violacions de dones, vulneracions dels drets humans i guerra pels recursos, a més de la contaminació que provoca l'extractivisme de les matèries primeres... Tot això hi ha al darrera del nostre mòbil o tauleta, com s’encarreguen de denunciar al Mobile Social Congress. En parlem amb Marta Anglès, co-responsable de la campanya d’Electrònica de SETEM Catalunya, organitzadora del Mobile Social Congress, que no ha faltat a la seva cita, tot i la suspensió del Mobile World Congress.

Amb l’Adjunt General al Síndic de Greuges, Jaume Saura, repassem l’Informe anual de la institució, on destaca l’emergència habitacional com a primera causa de preocupació i queixa dels ciutadans.

I mirem el món “Amb ulls de dona” amb la Míriam Hatibi, que ens presenta el col.lectiu Catàrsia, format per catalans asiàticodescendents. Parlem, entre altres coses, de la “sinofòbia”, que s’ha disparat arran del Coronavirus.

Món possible
Más opciones