Món possible Ràdio 4

Món possible

Diumenge de 15.00 a 16.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • El llegat de Pere Casaldáliga: o tots o ningú

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Món possible - El llegat de Pere Casaldáliga: o ens salvem tots o no se salva ningú

14 març 2021

Preservar el llegat de Pere Casaldáliga, seguir el seu camí, és la missió de la Fundació que porta el seu nom, que han posat en marxa familiars i col.laboradors del "bisbe dels pobres", com Glòria Casaldàliga, la seva neboda i presidenta de la Fundació, i Raül Vico. Recordem el seu pensament, absolutament vigent: "un altre món és possible, necessari i urgent". "O ens salvem tots o ens enfonsem tots", dèia Casaldàliga.


Una màxima que podem aplicar també en el tema de les vacunes contra la Covid. Garantir l'equitat en la distribució i accés a les vacunes és l'objectiu del programa COVAX, que han posat en marxa l'OMS i altres organismes mundials, com UNICEF i l'Aliança per a les Vacunes GAVI. En parlem amb Carmen Parra, directora de la Càtedra UNESCO per la Pau, Solidaritat i Diàleg intercultural de la Universitat Abat Oliba.


O ens salvem tots o no se salva ningú. Serà l'única manera de sortir de la crisi sanitària, que dura ja un any. Ho analitzem amb el Dr. Salvador Macip, investigador a Leicester, que acaba de publicar "Lliçons d'una pandèmia. Idees per fer front als reptes de la salut planetària". Idees com ara un canvi de paradigma que ens permeti combatre el canvi climàtic i les seves conseqüències, per exemple en forma de pandèmia, perquè en vindran més.

veure més sobre "Món possible - El llegat de Pere Casaldáliga: o ens salvem tots o no se salva ningú" veure menys sobre "Món possible - El llegat de Pere Casaldáliga: o ens salvem tots o no se salva ningú"

Els últims 304 programes de Món possible

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios