Llibres, píxels i valors   Gemma Pasqual. Viure Perillosament. Editorial Comanegra 28/02/2020 26:50

Un repàs per contes protagonitzats per 12 escriptores, una pintora i una senyora asseguda en un autobús. Virginia Woolf, Rosa Parks i Recy Taylor, l'accident de bicicleta de Simone de Beauvoir, la col·lecció més estimada de Caterina Albert, l'erotisme d'Anaïs Nin, la Mary ShelleyAurora Bertrana, i moltes d'altres. Viure Perillosament és un gran homenatge a les Dones Lliures i de mirada esmolada, escriptores i artistes de totes les èpoques i condicions. Gemma Pasqual es llança a la literatura d'adults per la porta gran, reivindica fets concrets i a vegades desconeguts de les vides de 15 dones que serveixen per homenatjar els passos endavant que van fer en pro de l'empoderament femení.

No hi ha barrera, pany ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment, una divisa de Virginia Woolf, una de les 15 grans dones que es relleven per protagonitzar cadascun dels contes. La història de plomes lliures que arrenca i s'emmiralla en el mite de la Dona de Sal, condemnada a la condició d'estàtua per curiosa i desobedient.

L'escriptora Gemma Pasqual i Escrivà es llança a la literatura d'adults amb gran sensibilitat i una riquesa d'estil que fa justícia a les seves incomparables protagonistes. Viure Perillosament és l'única manera de ser lliures.

Llibres, píxels i valors
Más opciones